YOUTUBE FACEBOOK GOOGLE WIKIPEDIA

TERVETULOA KOTISIVUILLENI!

OPPIMISEN TUKENA JO 22 VUOTTA!

Pikkujyrki 60-luvulla

KOTISIVUNI PALVELIN VAIHTUI YHDYSVALTOIHIN VUONNA 2018. TÄMÄN VUOKSI SIVUSTOA VOI OLLA OLLUT VAIKEA HAKEA. PAHOITTELUNI. Kotisivuni on tarkoitettu lähinnä PSYKOLOGIAA opiskeleville lukiolaisille ja yliopisto-opiskelijoille sekä kaikille opettajille psykan perustietojen omaksumiseen ja kertaamiseen. Sivustolla on vielä toistaiseksi valtava tietopankkini Suomen uskonnollisista yhteisöistä. Sitä en kuitenkaan enää päivitä kuin pyynnöstä. Sivujani ovat käyttäneet paljon myös aivoverenvuotopotilaat ja heidän omaisensa, filatelistit sekä kissafanit! Kiitos hyvästä palautteesta, jota olen sivustostani saanut jo 22 vuoden ajan!

ABEILLE SIVUSTOLLANI! PSYKOLOGIAN KERTAUSKURSSI "PSYKOLOGIAN MAAILMA" KATTAA KOKO LUKION PSYKOLOGIAN KAIKKI KURSSIT PS1-PS5 UUDEN OPSin MUKAISINA. VASEMMALLA ON LINKKI PÄÄSIVUSTOLLE JA "PSYKOLOGIAN MAAILMA" LÖYTYY YOUTUBESTA VIDEOKLIPPEINÄ. VOIT NYT VAIHTAA LUKEMISEN VÄLILLÄ KATSELUUN JA KUUNTELUUN. "PSYKOLOGIAN MAAILMA"-SARJA KÄY LÄPI 30 TUNNISSA KOKO LUKION PSYKOLOGIAN OPPIMÄÄRÄN (= 5x38 tuntia eli 190 tuntia). SARJA ON KUVATTU KESÄLLÄ 2018 VLOGI-TYYLISESTI JA SISÄLTÄÄ PERÄTI 60 OSAA. Moni opiskelija on lähettänyt minulle palautetta ja kertonut saaneensa jopa ällän ja vielä useammat eksimian lukemalla muistiinpanoni täältä kotisivuiltani ja katsomalla kertausvideoni.

Jos haluat katsoa vanhan opsin mukaiset kertausvideot, niin valitse vasemmalta PS7 ABI KERTAUSKURSSI. Vanhat videot on kuvattu opetustilanteessa ja voit valita otsikon perusteella sinua kiinnostavan aiheen.

Lukion opetussuunnitelma uudistui jälleen. Uusi LOPS2021 otettiin käyttöön syksyllä 2021. Psykologian osalta muutokset eivät onneksi ole suuria, vaan nykyiset muistiinpanoni sekä Psykologian Maailma -videosarja soveltuvat täysin psykologian aiheiden opetukseen, opiskeluun ja kertaamiseen.

Psykologian kurssimuistiinpanoissani on paljon uutta tietoa ja myös sellaista psykologista tietämystä, jota ei ole suomalaisissa oppikirjoissa. Olen käyttänyt lähteenäni useita englanninkielisen maailman tärkeimpiä nykypsykologeja ja heidän tutkimuksiaan. Jo perustieto sivustolla on niin tarkkaa, saati sitten ekstrat (vihreällä fontilla), että SIVUSTONI SOVELTUU NYT MYÖS PERUSOPINTOJAAN TEKEVILLE YLIOPISTO-OPISKELIJOILLE NIIN OPISKELUN POHJAKSI KUIN MIELENKIINNON HERÄTTÄJÄKSI


"Valittaminen katkeroittaa, ja katkeruus syö ihmisen. Pyrin näkemään elämässä hyvät puolet, koska elämän kolhu on jo lyöty. Valittaminen kasvattaa kolhun mielen sisällä vielä suuremmaksi, ja asiaa alkaa vaivata ajatuksissa ja tunne-elämässä." (Jyrki, Tuija Tiitisen haastattelussa Seura 48/2015)


Copyrightista. Sivustoni on täysin vapaasti linkitettävissä, monistettavissa ja käytettävissä opetuksessa ja oppimisessa. Mikäli kopioit osia muistiinpanoistani tai teksteistäni suoraan nettisivuillesi, tulee sinun silloin mainita tekijän nimeni. Kiitos.


AJANKOHTAISTA
Äänekoskelle valmistui kesällä 2017 UPOUUSI LUKIO!! TERVETULOA OPISKELEMAAN ÄÄNEKOSKELLE!
Vuonna 2016 läpipuhuttuja videoblogeja

ONNELLISUUS (kesto 23m26s)
IHMISSUHTEISTA (kesto 25m38s)
RAKKAUS (kesto 20m57s)
Riippuvuudet-VP (kesto 15m49s)
PERSOONALLISUUS (kesto 45m26s)
NUKKUMINEN (kesto 35m44s)

PÄIVITYS 8.8.2021 -- UUSI OPS 2021 Käyttöön!!
© Jyrki Rossi, 1999-2021 ---MAIL: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi