YOUTUBE FACEBOOK GOOGLE WIKIPEDIA

TERVETULOA KOTISIVUILLENI!

OPPIMISEN TUKENA JO PERÄTI
25 VUOTTA!

Pikkujyrki 60-luvulla

KOTISIVUNI ON TARKOITETTU KAIKILLE, JOITA PSYKOLOGIA KIINNOSTAA! ERITYISESTI LUKION OPISKELIJAT, OPETTAJAT JA YLIOPISTO-OPISKELIJAT OVAT ANTANEET MINULLE POSITIIVISTA PALAUTETTA SIVUSTOSTANI, VARSINKIN PSYKOLOGIAN MAAILMA -VIDEOSARJASTANI. Sivustolla on vielä toistaiseksi valtava tietopankkini Suomen uskonnollisista yhteisöistä. Sitä en kuitenkaan enää päivitä. Sivujani ovat käyttäneet paljon myös aivoverenvuotopotilaat ja heidän omaisensa, filatelistit sekä kissafanit! KIITOS MUKAVASTA PALAUTTEESTA!


OLEN JÄÄNYT ELÄKKEELLE SYKSYLLÄ 2023. OPETTAJANA 35 VUOTTA ALKAEN SAVONLINNAN TAIDELUKIOSTA JA YLI 30 VUOTTA ÄÄNEKOSKEN LUKIOSSA OVAT NYT OHITSE. SIVUT KUITENKIN OVAT AUKI OPISKELIJOITA JA OPETTAJIA VARTEN. TOIVON, ETTÄ NÄISTÄ OLISI MAHDOLLISIMMAN PITKÄÄN HYÖTYÄ KAIKILLE PSYKOLOGIASTA KIINNOSTUNEILLE. KIITOS UPEISTA VUOSISTA JA YHTEISESTÄ MATKASTA.
ABEILLE SIVUSTOLLANI! PSYKOLOGIAN KERTAUSKURSSI "PSYKOLOGIAN MAAILMA" KATTAA KOKO LUKION PSYKOLOGIAN KAIKKI KURSSIT PS1-PS5 UUDEN OPSin MUKAISINA. SYYSKUUN 1. PÄIVÄNÄ 2023 YOUTUBESIVUSTONI JA PSYKOLOGIAN MAAILMA -KURSSINI YLITTI MILJOONAN NÄYTTÖKERRAN RAJAN. EN HALUNNUT MAINOKSIA ENKÄ SAA MAINOSTULOJA, MUTTA HARMILLISESTI YOUTUBE NÄYTTÄÄ SILTI MAINOKSIA VIDEOILLA. VASEMMALLA ON LINKKI PÄÄSIVUSTOLLE JA "PSYKOLOGIAN MAAILMA" LÖYTYY YOUTUBESTA VIDEOKLIPPEINÄ. VOIT NYT VAIHTAA LUKEMISEN VÄLILLÄ KATSELUUN JA KUUNTELUUN. "PSYKOLOGIAN MAAILMA"-SARJA KÄY LÄPI 30 TUNNISSA KOKO LUKION PSYKOLOGIAN OPPIMÄÄRÄN (= 5x38 tuntia eli 190 tuntia). SARJA ON KUVATTU KESÄLLÄ 2018 VLOGI-TYYLISESTI JA SISÄLTÄÄ PERÄTI 60 OSAA. Moni opiskelija on lähettänyt minulle palautetta ja kertonut saaneensa jopa ällän ja vielä useammat eksimian lukemalla muistiinpanoni täältä kotisivuiltani ja katsomalla kertausvideoni.

Lukion opetussuunnitelma uudistui jälleen. Uusi LOPS2021 otettiin käyttöön syksyllä 2021. Psykologian osalta muutokset eivät onneksi ole suuria, vaan nykyiset muistiinpanoni sekä Psykologian Maailma -videosarja soveltuvat täysin uuden opetussuunnitelman mukaiseen aiheiden opetukseen, opiskeluun ja kertaamiseen.

Psykologian kurssimuistiinpanoissani on paljon uutta tietoa ja myös sellaista psykologista tietämystä, jota ei ole suomalaisissa oppikirjoissa. Olen käyttänyt lähteenäni useita englanninkielisen maailman tärkeimpiä nykypsykologeja ja heidän tutkimuksiaan. Perustieto sivustolla on tarkkaa ja siksi SIVUSTONI SOVELTUU HYVIN MYÖS PERUSOPINTOJAAN TEKEVILLE YLIOPISTO-OPISKELIJOILLE.


Oppimisen salaisuus ei ole lukemisessa ja pänttäämisessä. Sinä opit, kun innostut aiheesta. Sinä opit, kun muistat liikkua luonnossa ja huolehtia fyysisestä kunnostasi. Sinä opit - niin sinä todella opit parhaiten, kun muistat nukkua kunnon yöunet!


Copyrightista. Sivustoni on täysin vapaasti linkitettävissä, monistettavissa ja käytettävissä opetuksessa ja oppimisessa. Mikäli kopioit osia muistiinpanoistani tai teksteistäni suoraan nettisivuillesi, tulee sinun silloin mainita tekijän nimeni. Kiitos.


AJANKOHTAISTA
Äänekoskelle valmistui kesällä 2017 UPOUUSI LUKIO!! TERVETULOA OPISKELEMAAN ÄÄNEKOSKELLE!
Vuonna 2016 läpipuhuttuja videoblogeja

ONNELLISUUS (kesto 23m26s)
IHMISSUHTEISTA (kesto 25m38s)
RAKKAUS (kesto 20m57s)
Riippuvuudet-VP (kesto 15m49s)
PERSOONALLISUUS (kesto 45m26s)
NUKKUMINEN (kesto 35m44s)

PÄIVITYS 1.1.2024 -- Vuosipäivitys ja tarkistus
© Jyrki Rossi, 1999-2024 ---MAIL: etunimisukunimi@outlook.com