YOUTUBE FACEBOOK GOOGLE WIKIPEDIA

POSTIMERKKEILY

Kukapa meistä ei olisi pienenä poikana tai tyttönä kerännyt postimerkkejä, tulitikkuetikettejä, purukuminkuvia tai vaikka pullonkorkkeja?

Näillä sivuillani luon pikakatsauksen omaan filateliaharrastukseeni. Merkkikokoelmani ei ole huikean arvokas, mutta kohtalainen. Tutustu! Osa harrastustani on nykyisin myös koulutyö (ks. punainen teksti).

Kokoelmastani puuttuu vain viisi suomalaismerkkiä. Wantlist kertoo kokonaisuuden parhaiten. Saksa-kokoelmani ovat jo aika upeat!

OLEN ALKANUT (sy 2015) KIERTÄMÄÄN PITKÄSTÄ AIKAA ALAKOULUJA PITÄEN JOKAISELLE LUOKALLE OPPITUNNIN POSTIMERKKEILYSTÄ JA JAKAEN OMIA YLIMÄÄRÄISIÄ POSTIMERKKEJÄNI N. 60 eril./KOULULAINEN JA MUSTAN SÄILÖKORTIN JOKAISELLE OPPILAALLE. YRITÄN NÄIN INNOSTAA NUORIA FILATELIAN PARIIN. MUUTAMA SUOMALAINEN JA YKSI SAKSALAINEN KERÄILIJÄ, SEKÄ JOKUNEN YKSITYISHENKILÖ ON JO LÄHTENYT TUKEMAAN HENKILÖKOHTAISTA "TAISTELUANI" NYKYISTÄ DIGI- JA ÄLYPUHELIN VYÖRYÄ VASTAAN, JOTTA NYKYNUORET LÖYTÄISIVÄT TÄMÄN UPEAN POSTIMERKKEILYHARRASTUKSEN. JOS HALUAT OLLA TUKEMASSA TYÖTÄNI LAHJOITTAMALLA SINULLE TARPEETTOMAT MERKIT TÄHÄN HYVÄÄN TYÖHÖN, OTATHAN YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi


Työ on alkanut tuottamaan hedelmää ja joitakin kymmeniä 3-6-luokkalaisia nuoria on jo innostunut uuden harrastuksen pariin ja olen osaa heistä saanut olla ohjeistamassa eteenpäin harrastuksessa. Vuodessa merkkejä menee jakoon kouluvierailujen määrästä ja koulujen koosta riippuen 50 000 - 70 000 merkkiä ja jotta merkit olisivat nuoria kiinnostavia esim. aihemerkkejä, eivät omat varastoni enää kauan riitä. KIITOS KAIKILLE MERKKEJÄ LAHJOITTANEILLE!!PÄIVITYS 1.1.2023 -- VUOSIPÄIVITYS
© Jyrki Rossi, 1999-2023 ---MAIL: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi